Verkkokauppa

Painoharjoittelu 1.0

UUSI STARTTI 9.9.2024 Käytkö kuntosalilla, mutta olet päämäärää tai ohjelmaa vailla Haluatko kehittyä kuntosalilla liiketekniikoissa Onko lihaskireyksiä hartioissa tai lantion alueella Haluatko kehittää ryhtiä ja hyvinvointia Haluatko edetä painoharjoittelussa Jos vastasit edellä oleviin kyllä, niin valmennus sopii Sinulle!  Yksilöllistä valmennus ryhmässä. Valmennusalustana Syke Tribe, jossa ohjelmoinnit ja yhteydenpito. Yhteinen ohjelma, jota muokataan yksilön tarpeiden mukaan.  Opit syömään oikein rakentaen itsellesi sopivan ruokaohjelman. Treenaa lihaspyöreyttä ja voimaa. Kehitä ryhtiä ja lihastasapainoa. Samalla hyvinvointi ja toimintakyky kehittyvät. Kerran kuukaudessa pidettävät yhteistreenit Kuortaneen Urheiluopistolla (treeneihin ei ole välttämätön osallistua). Treeniajat sovitaan erikseen ryhmässä.   99 € / kk / sitoutuminen 3 kk Valmennus on koottu asiakaskokemusten pohjalle, käy lukemassa Elinan ja Anun asiakaspalautteet, jotka toimivat tämän valmennuksen pohjana.  Tärkeintä on kehon hyvinvointi ja toimintakyky! 

99,00 €

Johda ruokailuja!

Tee pysyvä muutos!  Ei enää ostettuja ravinto-ohjelmia ja tiukkoja kuureja. Opit kuinka paljon nauttimassasi ravinnossa on energiaa! ▪️opit toteuttamaan joustodieettiä laskemalla makroja, eli hiilarit, proteiinit ja rasvat ▪️opit pysyvän toimintamallin millä pudottaa tai hallita painoa ▪️ mikää ruokaine ei ole kiellettyä ja saat vapaasti valita ruoan ▪️ ei enää jojoiluja vaan pysyvä elämäntapamuutos omissa käsissäsi Seuraava yhteislähtö: 9.1.2003 Ryhmä toteutetaan Facebookissa. Tilaamalla tuotteen saat laskun, jonka maksamalla pääset suljettuun Facebookiin ryhmään, jossa tarkemmat tiedot. 

19,00 €

Hyvä RYHTI

Yhteinen lähtö 9.1.2023! Hyvä RYHTI on treeniohjelma , jonka voit sisällyttää treeniviikkoosi.  Jos treenisi eivät sisällä perusvoimaharjoittelua ja tavoitteena saada parempi ryhti, voit tehdä ainoastaan tällä ohjelmalla parantaa huonosta ryhdistä johtuvia vaivoja; kuten puutumiset, tulehduksia ja kireyksiä. Ohjelma sisältää:  - opetusvideon tukilihaksistosta - ryhtiohjelman kotiin  - ryhtiohjelman salille  Tee tilaus ja ohjelma tulee pdf-tiedostona Sinulle sähköpostiin. Valmentaja on tukenasi Facebook-ryhmässä. Lisätietoja tästä linkistä! 

29,00 €

Firstbeat Life palautumismittaus

Palaudutko riittävästi kuormitukseen nähden?  Enää ei tarvitse arvailla, sillä firstbeat anturit ja sovellus puhelimessasi näyttävät oletko riittävän palautunut, voitko lisätä treenitehoja vai täytyykö keventää. Tämä on erinomainen työkalu hallitessasi opintojen, työn ja perheen sovittamista urheiluun. Fysiologinen data kertoo mitä oikeasti kehossasi tapahtuu. Valmentajana saan tiedon kehosi tapahtumista reaaliajassa. Katso lisää tästä videosta! 

69,00 €

Liikkuvuuslämmittely

Olen tehnyt omien tarpeideni pohjalta 15 minuutin treenin, tai lämmittelyn, jossa voit haastaa koko kehosi. Treenissä teet huomoita kehosi haasteista, jotta pääset kehittämään itsestäsi entistä toimintakykyisemmän. Ohjelma sisältää mm. Liikkuvuutta Tasapainottelua Lihastasapainoharjoitteita ja Lihashermotustestejä Lisätietoja löydät tästä linkistä! 

19,00 €

Takaisin painoharjoitteluun

Yhteislähtö 25.9.2023 Oletko palaamassa kuntosaliharjoitteluun, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Tai harrastanut pitkään kuntosalia, mutta liiketekniikat ja ihasten toimintakyky eivät ole olleet tarkastelun alla? Tässä 1-jakoisessa ohjelmassa tehdään vahvoja pohjia 2 kk ajan, jonka jälkeen voit siirtyä yksilöllisempään harjoitteluun kuntosalille, tai lajisi pariin. Sopii myös kokeneille treenaajille, sillä toisinaan on hyvä hidastaa vauhtia, tehdä perusvoimaharjoittelua, sekä tarkastella lihasten toimintakykyä, jotta voit kehittyä paremmin ja mahdollisesti ehkäistä loukkaantumisia.  Sisältää Facebook-yhteisön, jossa voit kysyä!

49,00 €

Poliiskouluun

Poliisin amk:n pääsykokeiden fyysistä osiota varten olen laatinut treeniohjelman, jonka voit ostaa suoraan alla olevasta linkistä. Halutessasi voit valita valmennuksen, laittamalla sähköpostia olen varmistamassa että etenet tavoitteissasi. Ohjelmassa on huomioitu kaikki mahdollinen, kuten Ketteryys, nopeus, kehonhallinta Voiman osa-alueet jaksotettuina Testit Ohjelmaa voi tehdä vaikka läpi vuoden, sillä ohjelma vaihtelee viikoittain perusvoimasta kestovoimaan, sekä kestävyyteen.

59,00 €

Fitnessvalmennus

Fitnessvalmennusta toteutan urheilijaystävällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Valmennus sisältää myös psyykkistä valmennusta.  129 € / kk 3 yksilöohjausta / vuosi Treenipäivät kuukausittain 2 tiimipäivää / vuosi Lajiharjoittelusta, selän hallinnasta, liikkuvuuksista ym. olen tehnyt videoita, jotta voit harjoitella etänä ja pääset nopeasti lajin vaatimuksiin.  Alustana toimii Step2Fit -sovellus. Lisää tiimistämme löydät   Team Pro Fit .

129,00 €

     * Voit ostaa pelkän ohjelman, tai ostaa ohjelman lisäksi valmennuksen 49 € / kk, jolloin valmentaja seuraa ja vastaa kehityksestäsi *

    Maksaa voit myös e-passilla ja Smartumilla. 


    Kysy lisää: